andrasidanarniklara.blogg.se

En förhoppningsvis välskött resa med de tre kamraterna Hinken, Samba och Dunelm

Surfcamp dag 5

Publicerad 2014-01-31 12:22:51 i Allmänt,

Imorse när vi vaknade så var det dags för sista surfpasset på detta surfcamp, Jimmy och Hinken gav sig iväg 06.30 medans jag och den Schweiziska bruden gav oss iväg 07.00 för lite rookie-vågor.
Eftersom mina pass inte gått som jag velat så bestämde jag mig för att skaffa lite självförtroende, med rookie vågor menas att man bara går ut och surfar i "white water" typ 30 meter från stranden. Det var ganska tråkigt men roligt på samma gång, stog ju i princip på varje våg så.
Jimmy ocg Hinken hade däremot det ännu värre än mig och deras guide sa efter dryga halvtimmen då det blåste alldeles för mycket att det var dags att återvända till campet för frukost.
 
Vi rookies återvände mot campet efter cirkus 1 timme och 40 min, väl på campet blev det att trycka lite pannkakor + en bananjuice. Ingen av oss skulle på något eftermiddagspass så chill stog återigen på schemat efter det tills kl slog lunch, vi gav oss iväg tillsammans med Ravi mot BJ's burger, som visade sig vara alldeles för dyrt så istället styrde vi skutan mot Pizza House. Tryckte i oss varsin mycket god pizza och tog sedan våra fina cyklar mot närmaste shop för att inhandla lite Bintang för kvällen! 
Efter lite åkande fram och tillbaka, lite förhandlandning så fick vi tillslut med oss 20 bintang från ett ställe för 300 000 stålar, fair enough!
 
Vi svettades såklart som grisar och när vi återvände till campet blev det poolhäng inkluderat brottning och flaskkastning i brist på boll.
Snart blir det käk på ett ställe som Hinken rekommenderar starkt och efter det så är det en stor fiesta på Kima Surcamp inne i Seminyak, deras camp har 100 bäddar så det kan bli en hel del folk. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela