andrasidanarniklara.blogg.se

En förhoppningsvis välskött resa med de tre kamraterna Hinken, Samba och Dunelm

Välkommen till Albany Sebastian

Publicerad 2014-03-28 09:43:01 i Allmänt,

 
Min kära vän Sebastian har kommit och oj vad kul vi skall ha men måste ändå säga att tankarna går till Henrik i Sydney. Lycka till och jag hoppas du vet att du alltid är välkommen hit!
 
Men nog med det sentimentala!
 
För det första vill jag börja med att be alla våra kära läsare om ursäkt för bristen på uppdateringar och tyvärr kommer det fortsätta så ett tag då vi inte har någon tillgång till WiFi.
 
Vad har då jag hållit på med? Jo jag har jobbat, jobbat, surfat och druckit en hel del öl. Jag känner att jag verkligen har landat ordentligt i albany nu Jag har fått många vänner, fina minnen och en vardag igen. Jag har börjat med den underbara crossfiten igen, jag spelar fotboll i Polonia som vann ligan förra året och jag ska göra en provträning för Albany Sharks som är Australensisk fotboll. 
 
Tyvärr finns det bara en nattklubb här och den är riktigt dålig, tankarna kommer ju snabbt tillbaka till schlager.....
Och på tal om schlager så spelar dem hemskt mycket Abba här.
 
Nu har ju Sebastian kommit hit och det tycker jag är jätte skoj, skönt att ha en nära vän vid sin sida då jag hade enorm hemlängtan för två helger sen. Hemlängtan släppte inte förens 4 samtal till div personer hemma och jag tackar för stödet. 
 
Pengarna sparas in och pengar kommer att behövas till en plan som håller på att smidas. Ett samtal skall idag gå till Henrik för att sätta punkt och kanske göra den officiell. 
 
// Förlåt adde för alla stavfel och jacob för alla särskrivningar. Ha det bra, saknar er... Jimpa!
 
 
Här kommer några bilder från min Workshop
 
 
 

 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela