andrasidanarniklara.blogg.se

En förhoppningsvis välskött resa med de tre kamraterna Hinken, Samba och Dunelm

On the road again!

Publicerad 2014-02-23 23:18:56 i Allmänt,

Jimmy har lämnat och lämnat stora hål, han haft även lämnat anledningar, anledningar att gråta sig till sömns. Tackar förövrigt lie extra i och med att du lämnade, då jag har tagit över din säng efter att sänglössen har ätit upp mig flertalet dagar i rad. Nu ska min säg saneras men inte för ens jag har checkat ut. Snällt!
Gårdagen handlade om småplock i väntan på hockeyn som vi mestadels har sett klockan 23:00. Kasinot har varit vårat hak där vi har sett 2 matcher, Finland och nu Kanada. Många svenska fans men denna gång även otroligt många kanadensare, i jämförelse med finländarna som var på sin höjd 3.
I och med Jimmys avhopp har paniken spridit sig i det resterande delarna ur lägret. Sebastian har knappt vågat tänka på dagen som inträffade igår medans skribenten har knepat och knåpat för att få en fortsättning på resan. Vad har då skribenten och Sebastian knåpat ihop för att läka såren? Jo, en van med sovplats har hyrts och vi ska styra kosan ner mot Melbourne på obestämd tid. Vi kommer ha bilen i en vecka för att sedan växla in den, byta ruffande mot hotell/hostel. Sedan har vi ett flyg den 4e Mars mot den underbart dyra ön Tasmanien. Tanken med bilåkandet är vyer, sköna rastplatser och spontana stopp. Tanken med Tasmanien är trekking (vandring), natur och äventyr.
Anledningen att vi valt denna tour är för att tajma in den stundande formel 1 då Marcus Eriksson gör debut och kommer förmodligen ta första guldet. F1 går av stapeln 14-17 mars. Efter detta datum så har vi ingen aning men jag är säker på att vi knåpar ihop något nytt och kanske ännu roligare!
Dessa grabbar/kvinnor har äran att underhålla oss under denna tripp med slutdestination Melbourne!
Heja heja heja
 
/HinkMcBuck (Buck är sjuk och har därmed turen att välja vilken skiva som ska spelas)

Kommentarer

Postat av: jake

Publicerad 2014-02-25 13:47:57

Shit vad rörd man blir när jag ser att ni under er resa väljer att hylla mig med lite whitesnake. Stort! Riktigt fett med en roadtrip, kan inte bli annat än succé. Hoppas ni tar riktigt många konstiga omvägar och kanske plockar en liftare som delar med sig av historier och erfarenheter från sitt rika och spännande liv?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela