andrasidanarniklara.blogg.se

En förhoppningsvis välskött resa med de tre kamraterna Hinken, Samba och Dunelm

Kreativiteten flödar igen!

Publicerad 2014-03-04 11:39:16 i Allmänt,

Jag börjar med att tacka kollegan som är enbart 5 timmar längre bort med flyget! För hans godkännande att låta mig sköta bloggen idag från ett skållhett Tasmanien och Hobart! Gårdagen avslutades med de sedvanliga ölen och biljard spel. Först till 4 i matcher och Sebastian har 3-1 ledning och chans på svarta 8an. Åttan i och Gustafson lämnar kön samtidigt som den vita bollen trillar i. Gustafson har tur och Sebastian leder med 3-2. Gustafson storspelar och det blir 3-3. Oklart hur sista matchen såg ut men Gustafson vinner med 4-3. Starkt. Efter 3 timmars sömn vaknar vi och styr bussen mot inrikesflyget. Vi är på väg till Tasmanien.
Väl framme checkar vi in på vårat hostel och har ingen som helst aning om hur våra 9 nätter ska se ut. Sova struntade vi i och gick för en snabb kaffe. Efter den var det dags att planera hur resten av Tasmanien ska se ut. Våra blickar var länge riktade mot Cradle Mountains som är deras populäraste vandringsled. Problemet är statens kommunala trafik som knappt finns. Vi kunde vara där om 3 dagar om allt klaffade. Noterbart är att vi endast snackar om en 4 timmars resa. Sedan så är ju Tasmanien känt för sina väderomslag och att det plötsligt kan bli mycket blåsigt/snö/kallt på bara minuter oavsett årstid. Våran talesman i informationen berättade om en 21årig kines som dött på vandring bara 2 veckor tidigare, han frös ihjäl. Samma vecka har även en 68 årig dam dött av hjärtattack på samma vandring. Då jag känner mig lite hängig (fortfarande) så styr vi om siktet.
Vi gör en ny tripp i samma stuk som förra veckan, vi har nu hyrt en bil och vi ska på en vecka göra hela öst-kusten. Denna gång skall vi inte sova i bilen utan vi har hyrt tält och ska bo med spindlar och ormar som det noggrant har informerat oss om. Läskigt, men hos oss båda finns det mycket kropp över till vildmarken.
Hur detta kommer att gå vet vi inte och vi kommer troligtvis vara utan internet större delen av tiden så bloggen lämnas helt till Jimmy om inte annat.
Glädjande är att när jag och Sebastian lämnar Tasmanien för Melbourne är det dags för denna lilla grej. Och det ska bli skoj att se att kunskapen som Mange lärde mig på Malaysia förra året räcker för att lära upp den orutinerade Sebastian (inom sporten).
Trötthetens tecken på det nya Wifi vi har! Ni får vara nöjda med en saxad bild.
Vi ska på Formel 1
/HinkMcBuck återkommer om en vecka

Kommentarer

Postat av: Henriks mormor

Publicerad 2014-03-04 12:21:53

Det låter som ni har en spännande vecka framför er. Lycka till och passa er för ormar och spindlar.

Postat av: book

Publicerad 2014-03-04 18:20:38

Har hört att sebbe, likt voldemort, är ormviskare. Stämmer detta kan ni bli vänner med dem. Hälsa Lynn (?!?)

Postat av: Viktor

Publicerad 2014-03-04 22:45:17

Hört att ormarna är hungriga! https://www.youtube.com/watch?v=l56K8eAtCig&feature=youtube_gdata_player

Postat av: Big M

Publicerad 2014-03-06 09:31:42

Förväntar mig bilder på er i "marry me Marcus" och en autograf att ta med er hem till mig. Simma lugnt bland ormarna nu

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela