andrasidanarniklara.blogg.se

En förhoppningsvis välskött resa med de tre kamraterna Hinken, Samba och Dunelm

Melbourne!

Publicerad 2014-03-02 08:23:07 i Allmänt,

Efter 6 nätter i en bil var det alltså storstadsdags igen, vi avslutade roadtripen med ett försök till utgång i staden Traralgon (1h 30 min från Melbourne), vi började alldeles för tidigt och när vi kom till nattklubben som var den bästa i byn så var det helt tomt, så vi bad våran polare vakten ringa en taxi så styrde vi kosan tillbaka till våran campingplats.
 
Dagen efter körde min chaufför Gustafson raka vägen till Melbourne och tillslut, efter några felkörningar och svordomar hittade vi stället där vi skulle lämna in våran fina campervan, hittade en lämplig plats i gränden brevid och meckade upp för en sista natt.
Storstad i sikte!
 
Möter upp Västeråsaren Martina som vi träffade i Sydney och börjar leta käk, vi hamnar tillslut på Nandos och trycker i oss varsin kycklingmeny, därefter styr vi fötterna ner mot hamnen där det ska finnas lite pingviner att skåda längst ut på en pir, jovisst!
 
 
Efter det var det sängdags, lite sorgligt men sista natten i våran kära Jucy-bil.
 
Vi vaknar upp gråtfärdiga efter våran sista natt och börjar packa ihop, lämnar bilen och tar spårvagnen mot hotellet där vi ska bo 1 natt, dumpar grejerna och sen var det dags för IKEA-lunch. Trycker varsin kötbullemeny, varsin kanelbulle, jag köper återigen med ltie svenskt smågodis. Vi styr sen tillbaka till hotellet och där ligger vi nu och laddar batterierna!
 
/ Sebbe live från Melbourne
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lena

Publicerad 2014-03-02 08:37:49

Tycker inte Henke om svenskt smågodis?

Postat av: jake

Publicerad 2014-03-02 13:25:17

Är det scoobydoo-ligans mystery machine ni åker omkring i??

Postat av: PG

Publicerad 2014-03-02 15:58:11

Nej dom har ärvt bilen efter Ola Conny och Morgan

Postat av: HinkMcBuck

Publicerad 2014-03-04 02:39:05

Bilen var underbar, trots att han smygdrack bensin på nattetid. Kan ju också säga att det var Sebastian som höll i kartan alla dessa gånger vi åkte fel

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela